Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 3

  • Ökar nätbutikernas intäkter upp till 30 procent

    Uppstartsföretaget Findify med en bakgrund från KTH har redan hunnit med att få innovationspriser och skaffa sig ett antal kunder. Anledningen är Findifys teknik som hjälper kunderna att hitta rätt produkter i nätbutiker, och det snabbt.

  • Så påverkas vi i morgondagens digitala samhälle

    Nu på onsdag och torsdag den 12 och 13 juni är det dags för framtidskonferensen Digital Horizons på KTH i Stockholm. Experter från alla tänkbara lärosäten och företag - däribland Spotify, Google, Microsoft, Ericsson och naturligtvis KTH - tar plats på scenerna och berättar om hur framtiden i vår allt mer digitala värld kommer att ser ut. Utrikesminister Carl Bildt är en av huvudtalarna och svenske IT-säkerhetsexperten David Jacoby från Kasperky Lab kommer att visa hur det går till att hacka ett land.

  • Neobankerna är här

    I takt med att allt fler verksamheter digitaliseras har turen nu kommit till bankvärlden. Kent Eriksson, professor vid avdelningen bank och finans på KTH, reder ut begreppet "neobanker". Den som gör en sökning i olika mediedatabaser på ordet neobanker kan notera att de börjar dyka upp runt 2017 i olika tidningar och annan media. Det är emellertid först i år, 2019, som användning av ordet tar fart. Och det på allvar.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22