Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • KTH visar upp kärlek för innovationer

  KTH tar chansen att visa upp sina innovativa sidor för Stockholm och resten av omvärlden inför stundande prinsessbröllop. Under temat ”Passion for Innovation” deltar KTH som en av sponsorerna för evenemanget Love Stockholm 2010.

 • Här är sveriges fräckaste innovationer

  När KTH:s innovationspaviljong slår upp portarna på Love Stockholm 2010 den 6 juni är det under parollen Passion for Innovation. Och innovationer blir det, i massor. KTH bjuder på en stor mängd annorlunda, snygga, spännande och viktiga uppfinningar. Eller vad sägs om elektroniska tapeter som ändrar mönster, CSI-papper, smärfria kanylplåster för spruträdda, musikkostymer, blommiga bilar och Twitterträd.

 • Du kan skapa Victorias och Daniels bröllopspresent

  Open Innovation heter ett projekt i KTH:s innovationspaviljong på Love Stockholm 2010 som sparkar igång den 6 juni. Det går ut på att studenter från KTH tar hjälp av paviljongbesökare för att skapa idéer till innovationer som sedan skänks till Victoria och Daniel som bröllopspresent.

 • Folkligt intresse för KTH-innovationer

  Tiotusentals turister, stockholmare och andra intresserade har besökt KTH:s innovationspaviljong på Skeppsbron de senaste veckorna. Satsningen på Stockholms stads uppladdning inför kungliga bröllopet visade sig vara helt rätt, säger Lisa Ericsson, projektledaren för KTH:s engagemang i Love Stockholm 2010.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22