Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • Eco-bil skapas med CDIO-modellen

  På Design- och produktprogrammet är CDIO-modellen väl beprövad. Här har den funnits med redan från start. Nu 7 år senare, pågår en översyn för att komma vidare och säkra CDIO-tråden genom hela utbildningen.

 • Modernare studiemiljöer på Maskin

  Studenter och anställda på Maskin kommer att mötas av en nyrenoverad entrébyggnad i nästa vecka. Tegelväggar har ersatts av öppna ytor i trä, vitt och verkstadsgrönt. På sikt ska även större delar av kvarteret byggas om – förhoppningsvis till ett innovationshus, enligt projektledaren Emilia Nyblom.

 • Maskinteknik, civilingenjör, 300 hp

  Civilingenjörsutbildningen inom Maskinteknik på KTH är en av Sveriges bredaste utbildningar inom maskinteknik. Du lär dig utveckla tekniska lösningar inom allt från robotar till miljöteknik. Det är ett av de civilingenjörsprogram som har flest valmöjligheter, vilket gör att du kan skräddarsy din utbildning efter intresse. Du har även möjlighet att välja en internationell inriktning inom franska, tyska eller spanska.

 • Maskinteknik, högskoleingenjör, 180 hp

  Högskoleingenjörsprogrammet inom Maskinteknik på KTH lär dig att utveckla tekniska produkter för framtidens hållbara samhälle. Under programmet har du möjlighet att samarbeta med Sveriges världsledande företag inom läkemedel och självkörande transporter. Genom det nära samarbetet får du lösa problem från verkligheten och får tidigt kontakt med arbetslivet.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22