Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • Retorikkurser på KTH

  Att göra sin kompetens tillgänglig i olika situationer och för olika målgrupper är en nödvändighet för dagens ingenjörer. Men hur ska du nå fram med ditt budskap till olika mottagare i olika sammanhang? En kurs i retorik kommer att lära dig hur vetenskapliga framsteg kan och behöver kommuniceras för att få reella konsekvenser för vårt samhälle och vår omvärld.

 • Tandem - KTH:s språkpartnerprogram

  Förbättra språkkunskaperna, förbered dig inför dina utlandsstudier eller ta chansen att lära känna en person från ett annat land för att vidga dina vyer. Tandem språkpartnerprogram är ett initiativ från Språk och kommunikation riktat till alla studenter och anställda på KTH. Genom Tandem kan du träffa någon som har ditt valda språk som modersmål och därigenom förbättra dina färdigheter i främmande språk och utbyta information om studier, arbete eller intressen.

 • Presentationsteknik för forskare

  Att kunna presentera sin forskning till olika målgrupper, både inom och utanför universitetsvärlden, är en viktig färdighet för forskare. Kursen ger dig som verksam forskare vid KTH de redskap du behöver för att skapa effektiva, tydliga och målgruppsanpassade presentationer.

 • Språkcafé i olika språk

  Att gå till ett språkcafé är ett avslappnat men effektivt sätt att underhålla och förbättra din tal- och lyssningsförmåga. Det är också ett tillfälle att träffa människor från hela världen och lära sig mer om deras länder och kulturer. KTH:s språkcaféer i olika språk erbjuds från och med vecka 5 till vecka 20 på bibliotekets foajé.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22