Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • Stöd för att bli chef på riktigt

  Chefsrollen inom akademin blir alltmer komplex. Samtidigt finns ett ökat behov av stöd på skolorna riktat mot både gamla och nyblivna chefer. Det anser CSC-skolan som nu tagit fram tagit fram en nätguide för ledare.

 • Uthållig kämpe för ledarskapsfrågor

  Hallå där, Ann-Sofie Henriksson, chef vid högskolepedagogiska enheten som nominerats till priset som Årets ledarutvecklare av tidningen Chef. Hur känns det? – Fantastiskt! Bara det att någon tagit sig tid att nominera mig känns så roligt, alldeles oavsett hur det går vid prisutdelningen.

 • Här är 64 råd för ledare inom högskolan

  Sov på saken. Behåll lugnet och försök aldrig luras. När Mats Ericson, tidigare bland annat rektor på Försvarshögskolan, sammanfattar sina erfarenheter av ledarskap i skrift så manar han till lugn, rimliga krav och rena händer.

 • Går det att kombinera hållbarhet med lönsamhet?

  Kan man vända hållbarhetsarbetet i ett företag från någonting som kostar till någonting som lönar sig? Kom och hör Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan och KTH-alumn, berätta om sin inte helt spikraka väg från KTH till en karriär i fastighetsbranschen på Södertälje Science Week 1 februari.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22