Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 5

 • Antonia Ax:son Johnson hedersdoktor vid KTH

  Vid KTH:s doktorspromotion i Stadshuset den 15 november kommer fem nya hedersdoktorer att presenteras. En av dem är Antonia Ax:son Johnson, ordförande för Axel Johnsongruppen.

 • Stefan Persson hedersdoktor vid KTH

  Vid KTH:s promotionshögtid i Stadshuset den 16 november kommer fyra nya hedersdoktorer vid lärosätet att presenteras. En av dem är Stefan Persson, tidigare vd för Hennes & Mauritz och numera styrelseordförande.

 • Hundra masterstudenter bygger Stanfordinspirerade elbilar

  Masterstudenterna i maskinkonstruktion på KTH får en rivstart på sina studier redan första skolveckan i år. I ett koncept med inspiration från Stanford University i USA bygger de elmotordrivna lådbilar. Uppstartsveckan avslutas fredag 2 september med en nyinstiftad tävling som avgörs vid parken utanför KTH Maskinkonstruktion vid Brinellvägen på KTH:s campus. En tävling som är öppen för alla intresserade att besöka.

 • Mathias Uhlén hedersdoktor på Chalmers

  I lördags var det dags för Chalmers årliga doktorspromotion i Göteborgs konserthus. Bland hedersdoktorerna märks Mathias Uhlén, professor i bioteknik vid KTH.

 • Kemiprofessor blir hedersdoktor i Lund

  Hallå Där, Christina Moberg, professor i organisk kemi på KTH, som nyligen utsågs till hedersdoktor i naturvetenskap vid Lunds universitet. Hur känns det?

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22