Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 6

 • Så gör du affärer på din KTH-forskning

  Tom Magnergård har gått varvet runt. Under studierna i industriell ekonomi startade han IT-företaget Activio som tog sina första steg med hjälp av KTH Innovation. I dag finns företagets pulsmätare hos 500 sportklubbar och stora träningskedjor världen över. Själv har han återvänt till KTH Innovation för att dela med sig av sina erfarenheter som affärscoach.

 • Nyttan av KTH:s forskning ska bevisas

  Sverige befinner sig i en paradox som bygger på att stora pengar satsas på forskning, men med mediokert resultat. Så har det länge låtit runt om i Sverige. En paradox som nu ifrågasätts av KTH:s forskare på avdelningen för Affärsutveckling och entreprenörskap.

 • Ökad chans att kommersialisera forskning

 • Privata donationer lyfter KTH:s Greenhouse Labs

  Två entreprenörer donerar gemensamt 10 miljoner kronor till inrättandet av ett pris vid KTH:s inkubatorlab Greenhouse Labs. Priset namnges efter Ingemar Croon, tidigare docent och industriprofessor vid KTH.

 • ”Vi ska dubbla antalet affärsidéer”

  Nu blir det lättare för forskarna att göra affärer av sina forskningsidéer. Med 20 nya miljoner och en starkare organisation i ryggen ska affärscoacherna på KTH Innovation fördubbla antalet innovationer som når marknaden.

 • Innovationskraft på KTH

  Som ett nav för innovation och entreprenörskap i en av världens mest kunskapstunga regioner finns på KTH de allra bästa förutsättningarna för de som vill skapa ny teknik och lösningar som kan bidra till en bättre framtid.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22