Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • Markus blev bättre på att ge feedback

  Markus Hidell har fått bättre koll på hur han ska ge feedback till sina doktorander. Och bra feedback är avgörande för om de ska lyckas med sina forskarstudier, menar han. De nya kunskaperna fick Markus Hidell i en skräddarsydd ledarskapsutbildning för KTH:s lektorer.

 • Framtidens utbildning utan slut

  Lärosätena ställs inför nya utmaningar när allt fler jobb försvinner i spåren av ökad datorisering. Värdet på traditionella utbildningar spås minska medan kraven på livslångt lärande ökar.

 • KTH och Vattenfall avger avsiktsförklaring

  Nu har KTH och Vattenfall ingått en avsiktsförklaring avseende strategisk partnerskap, ett så kallat ”Memorandum of Understanding” (MoU). Det innebär en överenskommelse om att stärka kompetensförsörjning, kompetensutveckling och forskning hos både KTH och Vattenfall.

 • Kompetensutveckling för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen

  KTH erbjuder kompetensutveckling för yrkesverksamma. Arbetsgivare kan därmed erbjuda sina anställda utbildning i form av färdiga kunskapspaket eller beställa en skräddarsydd utbildning. Dessa uppdragsutbildningar ökar företagets konkurrenskraft genom att medarbetare får aktuella och relevanta kunskaper.

 • Fristående kurser för yrkesverksamma

  KTH erbjuder avgiftsfria kurser för vidareutbildning och kompetensutveckling inom många olika områden för dig mitt i arbetslivet. Det finns ett stort antal kurser du kan läsa på distans inom många ämnen såsom programmering, ledarskap och cybersäkerhet. Kurserna vänder sig i första hand till dig som yrkesverksam inom tekniska yrken som ingenjör eller arkitekt, men även du som har andra relevanta förkunskaper är välkommen att söka.

 • Kompetensutveckling för yrkesverksamma

 • Karriär- och kompetensutveckling

  Som anställd har du tillgång till kompetensutveckling och karriärstöd på KTH.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22