Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 9

 • Stark KTH-ekonomi ger fler forskare

  KTH:s ekonomiska resultat för 2009 visar på ett överskott på nästan 200 miljoner kronor. Den främsta anledningen till den goda ekonomin är ökat antal studenter och ökade forskningsbidrag.

 • Kraftig minskning av KTH:s överskott

 • Ekonomigurun Peter Diamond besöker KTH

  Varför är så många människor arbetslösa samtidigt som det finns ett stort antal lediga jobb? Hur kan den ekonomiska politiken påverka arbetslöshet? Det är några av de frågeställningar som tas upp under den föreläsning som den prisade ekonomiprofessorn Peter Diamond ger på KTH den 9 december.

 • Väntad nedgång i KTH:s bokslut

  Det ekonomiska resultatet för 2011 visar på ett överskott på drygt 100 miljoner kronor, framgår av KTH:s årsredovisning. Det motsvarar en halvering jämfört med året innan.

 • Fortsatt stark ekonomi för KTH

  Det ekonomiska resultatet för 2010 visar på ett överskott på nästan 200 miljoner kronor. Det är i stort sett samma resultat som året innan. Bokslutet visar också att KTH är inne i en expansiv period inom både forskning och utbildning.

 • Bostadsrättsföreningens ekonomi en dold mina

  Bostadsmarknaden är fortsatt glödhet och tiden mellan visning och påskrivet avtal är kortare än någonsin. Därmed ökar kraven på bostadsköparen. Nu lanserar tre KTH-studenter en ny tjänst som ger rött, gult eller grönt ljus för föreningens ekonomi inför bostadsköpet.

 • KTH fördubblade överskottet

  KTH fördubblade sitt ekonomiska överskott första halvåret i år jämfört med motsvarande period år 2009. Enligt KTH:s prognos förväntas helåret 2010 sluta med ett överskott på 200 miljoner kronor.

 • Industriell ekonomi, civilingenjör 300 hp

  Med en civilingenjörsexamen inom Industriell ekonomi kan du kombinera djup kunskap inom ett teknikområde med avancerade kunskaper i ekonomi och management. Därmed är du utbildad för att arbeta med teknikbaserad affärsutveckling, inom både etablerade och framväxande industrier. Du har breda internationella karriärmöjligheter och typiska arbetsuppgifter för en civilingenjör från Industriell ekonomi är projektledare, affärs- och produktutvecklare, analytiker eller entreprenör.

 • Industriell ekonomi, civilingenjör, 300 hp

  Civilingenjörsutbildningen Industriell ekonomi är en ingenjörsutbildning inom teknik och management som ger en eftertraktad kompetens i affärs- och verksamhetsutveckling. Den tekniska kunskap du får med dig ger dig en spets i att förstå utveckling av hållbara innovationer. Efter examen är du väl rustad för en karriär i näringsliv och offentlig förvaltning.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22