Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 5

 • Fastighet och finans, kandidatutbildning 180 hp

  Kandidatprogrammet Fastighet och finans bygger på breda och djupa kompetenser som delvis är unika för KTH. Efter examen har du goda karriärmöjligheter inom exempelvis banker, försäkringsbolag, bostadsfinansieringsinstitut och fastighetsbolag.

 • Teknologie kandidat på KTH

  En kandidatexamen är ett bra alternativ om du vill läsa ett treårigt tekniskt inriktat program som ger en mer generell examen än ett ingenjörsprogram.

 • Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling, kandidatutbildning, 180 hp

  Kandidatutbildningen inom Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling på KTH är skräddarsydd för dig som vill jobba som mäklare eller utvecklare av fastigheter. Den stimulerar ditt samhällsintresse och lär dig att förverkliga idéer kopplat till fysiska platser. Oavsett val av inriktning får du goda karriärmöjligheter inom den spännande fastighetsbranschen. Efter examen har du möjlighet att registreras som fastighetsmäklare.

 • Fastighet och finans, kandidatutbildning, 180 hp

  Kandidatutbildningen inom Fastighet och finans på KTH passar dig som vill vara delaktig i fastighetsbranschens spännande utveckling med ny teknik och ökad miljömedvetenhet. Efter examen kan du jobba med kvalificerade uppgifter inom såväl fastighetssektorn som den finansiella sektorn. Då sektorerna integreras alltmer ligger utbildningen helt rätt i tiden.

 • Informations- och kommunikationsteknik (ICT Bachelor), kandidatutbildning, 180 hp

  Kandidatutbildningen inom Informations- och kommunikationsteknik (ICT) på KTH motsvarar en internationell Bachelor. Undervisningen sker på engelska, studiekamraterna kommer från olika länder och internationella IT-företag är campusgrannar. Som student på utbildningen befinner du dig mitt i utvecklingen av fenomen som artificiell intelligens, 5G, maskininlärning, robotik och sakernas internet.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22