Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • KTH utbildar nyanlända i programmering

  KTH ska starta en intensivutbildning inom it – för nyanlända. Målet är att snabbutbilda it-utvecklare för svensk arbetsmarknad.

 • Vidareutbildning till Näringslivssamverkan

  Hallå där, Emelie Johansson vid Näringslivssamverkan, som tillsammans med Helena Malmenklint, tar över samordningen av KTH:s vidare- och uppdragsutbildning. Hur känns det? – Det känns naturligt att vår avdelning blir första ingången även för de frågorna. Det är ett område som tidigare kommit upp i våra kontakter med företag.

 • Uppdragsutbildning växande inkomstkälla för KTH

  Förutom att uppdragsutbildningen ska ge mer intäkter bättrar de också på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • KTH vidgar uppdragsutbildningen

  Uppdragsutbildningarna ska bli en växande inkomstkälla på KTH. Dessutom bättrar de på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • Uppdragsutbildning med järnvägsinrikting

  Järnvägsgruppen på KTH har under många år bedrivit undervisning och forskning i samverkan med den svenska och internationella järnvägsbranschen.

 • Uppdragsutbildning

  Uppdragsutbildning är kompetensutveckling för dig i arbetslivet. Här hittar du uppdragsutbildning som rör Arkitektur och samhällsbyggnad.

 • Kompetensutveckling för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen

  KTH erbjuder kompetensutveckling för yrkesverksamma. Arbetsgivare kan därmed erbjuda sina anställda utbildning i form av färdiga kunskapspaket eller beställa en skräddarsydd utbildning. Dessa uppdragsutbildningar ökar företagets konkurrenskraft genom att medarbetare får aktuella och relevanta kunskaper.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22