Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 8

 • KTH utbildar nyanlända i programmering

  KTH ska starta en intensivutbildning inom it – för nyanlända. Målet är att snabbutbilda it-utvecklare för svensk arbetsmarknad.

 • Vidareutbildning till Näringslivssamverkan

  Hallå där, Emelie Johansson vid Näringslivssamverkan, som tillsammans med Helena Malmenklint, tar över samordningen av KTH:s vidare- och uppdragsutbildning. Hur känns det? – Det känns naturligt att vår avdelning blir första ingången även för de frågorna. Det är ett område som tidigare kommit upp i våra kontakter med företag.

 • Uppdragsutbildning växande inkomstkälla för KTH

  Förutom att uppdragsutbildningen ska ge mer intäkter bättrar de också på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • KTH vidgar uppdragsutbildningen

  Uppdragsutbildningarna ska bli en växande inkomstkälla på KTH. Dessutom bättrar de på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • Uppdragsutbildning för företag

  KTH erbjuder både skräddarsydd och öppen uppdragsutbildning för arbetsgivare inom många olika ämnesområden såsom teknik, affärsutveckling och ledarskap. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med den kompetensutveckling och utbildning dina medarbetare behöver.

 • Uppdragsutbildning med järnvägsinrikting

  Järnvägsgruppen på KTH har under många år bedrivit undervisning och forskning i samverkan med den svenska och internationella järnvägsbranschen.

 • Kompetensutveckling för yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen

  KTH erbjuder kompetensutveckling för yrkesverksamma. Arbetsgivare kan därmed erbjuda sina anställda utbildning i form av färdiga kunskapspaket eller beställa en skräddarsydd utbildning. Dessa uppdragsutbildningar ökar företagets konkurrenskraft genom att medarbetare får aktuella och relevanta kunskaper.

 • Uppdragsutbildning

  KTH erbjuder skräddarsydd forskningsbaserad utbildning för ditt företag eller organisation. Våra utbildningar vänder sig främst till dina kvalificerade medarbetare som behöver förstärka kompetensen inom specifik ämneskunskap eller tillämpad teknik. Vi skräddarsyr den kompetensutveckling du behöver. Här hittar du mer information gällande uppdragsutbildning inom området arkitektur och samhällsbyggnad.