Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 8

 • Vidareutbildning till Näringslivssamverkan

  Hallå där, Emelie Johansson vid Näringslivssamverkan, som tillsammans med Helena Malmenklint, tar över samordningen av KTH:s vidare- och uppdragsutbildning. Hur känns det? – Det känns naturligt att vår avdelning blir första ingången även för de frågorna. Det är ett område som tidigare kommit upp i våra kontakter med företag.

 • Hårdsatsning på vidareutbildning

  På rektors uppdrag vässar och marknadsför nu KTH Education KTH:s anslagsfinansierade vidareutbildning för yrkesverksamma. Arbetet sker i nära samarbetar med skolorna på KTH.

 • Uppdragsutbildning växande inkomstkälla för KTH

  Förutom att uppdragsutbildningen ska ge mer intäkter bättrar de också på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • KTH vidgar uppdragsutbildningen

  Uppdragsutbildningarna ska bli en växande inkomstkälla på KTH. Dessutom bättrar de på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • KTH:s mikrobiologi höjer Astras kompetens

  Mikrobiologikursen på KTH ger Astra Zenecas kvalitetspersonal värdefull vidareutbildning. För kursledaren, forskaren Anja Persson, är utbytet både ett välkommet tillskott till forskningsmedlen, ett utvidgat kontaktnät och en pedagogisk utmaning.

 • Kompetensutveckling för yrkesverksamma

 • Fristående kurser för yrkesverksamma

  KTH erbjuder avgiftsfria kurser för vidareutbildning och kompetensutveckling inom många olika områden för dig mitt i arbetslivet. Det finns ett stort antal kurser du kan läsa på distans inom många ämnen såsom programmering, ledarskap och cybersäkerhet. Kurserna vänder sig i första hand till dig som yrkesverksam inom tekniska yrken som ingenjör eller arkitekt, men även du som har andra relevanta förkunskaper är välkommen att söka.

 • Frågor om studier

  Här finner du telefonnummer och adresser till de funktioner du kan behöva komma i kontakt med, såsom studievägledare och antagningsenhet, för att få mer information gällande studier vid KTH. Specifika frågor angående programinnehåll och särskilda behörighetskrav vänligen kontakta programmet. 

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22