Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 7

 • Vidareutbildning till Näringslivssamverkan

  Hallå där, Emelie Johansson vid Näringslivssamverkan, som tillsammans med Helena Malmenklint, tar över samordningen av KTH:s vidare- och uppdragsutbildning. Hur känns det? – Det känns naturligt att vår avdelning blir första ingången även för de frågorna. Det är ett område som tidigare kommit upp i våra kontakter med företag.

 • Hårdsatsning på vidareutbildning

  På rektors uppdrag vässar och marknadsför nu KTH Education KTH:s anslagsfinansierade vidareutbildning för yrkesverksamma. Arbetet sker i nära samarbetar med skolorna på KTH.

 • Uppdragsutbildning växande inkomstkälla för KTH

  Förutom att uppdragsutbildningen ska ge mer intäkter bättrar de också på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • KTH vidgar uppdragsutbildningen

  Uppdragsutbildningarna ska bli en växande inkomstkälla på KTH. Dessutom bättrar de på företagskontakterna. I november går startskottet för de nya öppna vidareutbildningskurserna.

 • Energibransch initierade KTH-program

  Behovet av ingenjörer med elektroteknisk kompetens är skriande och allra störst är efterfrågan inom elkraftsområdet. Som ett resultat av en nära dialog med branschföretagen startar till hösten ett nytt högskoleingenjörsprogram inom elektroteknik på KTH.

 • KTH:s mikrobiologi höjer Astras kompetens

  Mikrobiologikursen på KTH ger Astra Zenecas kvalitetspersonal värdefull vidareutbildning. För kursledaren, forskaren Anja Persson, är utbytet både ett välkommet tillskott till forskningsmedlen, ett utvidgat kontaktnät och en pedagogisk utmaning.

 • Frågor om studier

  Här finner du telefonnummer och adresser till de funktioner du kan behöva komma i kontakt med, såsom studievägledare och antagningsenhet, för att få mer information gällande studier vid KTH. Specifika frågor angående programinnehåll och särskilda behörighetskrav vänligen kontakta programmet. 

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22