Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 4

 • De dumpar priset på bilreparationer

  Nu kan alla som bor i Stockholmsområdet få hjälp med att hitta den billigaste bilverkstaden i stan. En snabbkoll via en ny webbtjänst skapad av KTH-studenter visar att det går att spara många sköna tusenlappar genom valet av bilverkstad.

 • De ska sänka fraktkostnaden med en femtedel

  En webbaserad tjänst som gör transporter både smidigare och snabbare, kan det var något? Det tycker LUP Technologies AB som står bakom webbtjänsten lupnr.se, som har potential att sänka fraktkostnaderna med upp till 20 procent.

 • Hon hjälper dig att hjälpa till

  Crowdfunding - eller gräsrotsfinansiering - har tidigare använts för att hjälpa olika kulturprojekt och mindre företag att komma på fötter. KTH-studenten Malin Cronqvist insåg snabbt att detta sätt att finansiera något även fungerar utmärkt för internationellt biståndsarbete. Det på grund av att det finns ett stort behov bland donatorer och finansiärer att se att deras insats faktiskt gör skillnad.

 • De slänger ut universitetens anslagstavlor

  Studenternas mejllådor fylls med skräppost, studentföreningarna budgetar dras med stora och onödiga reklamkostnader och företagen når inte fram till studenterna. Så har situationen sett ut fram till idag. Nu har en grupp med KTH-studenter löst problemet med hjälp av en helt ny tjänst: Studentity.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22