Till innehåll på sidan

Anmäl dig till Lean Ledarskap idag!

Publicerad 2023-05-04

Vill du utveckla ditt ledarskap och lära dig mer om lean- och agilt ledarskap? Då är kursen Lean Ledarskap på KTH Leancentrum något för dig! Tillsammans med erfarna kursledare får du en utmanande och lärorik utbildning, som tränar dig i verktyg för att leda effektivt och hållbart. Läs vidare för mer information om kursen som startar den 13-14 september och hur du anmäler dig.

Vill du bli en bättre ledare och ta ditt företag eller organisation till nästa nivå? Då är kursen Lean Ledarskap på KTH Leancentrum något för dig! Kursen startar den 13-14 september och det går fortfarande att anmäla sig.

Under kursen kommer du att få lära dig om de senaste rönen inom Lean Ledarskap och hur du kan tillämpa dem i din egen organisation. Du kommer också att få träffa inspirerande kursledare och kurskamrater som kommer att hjälpa dig att utvecklas som ledare. 

Kursen består av 5 kurstillfällen på plats vid KTH Södertälje och är på svenska. Under kursen varvas teori och praktiska övningar för att ge dig en djupgående förståelse för Lean Ledarskap. I samband med sista tillfället får de som vill möjlighet att examineras för 7,5 högskolepoäng.

Kursen är öppen för personer i arbetsledande befattningar inom både privat och offentlig sektorn. Kursen passar dig har eller kommer att ha någon form av ledarroll, såsom chef, projektledare, förändringsledare eller motsvarande. För att delta bör du ha grundkunskaper inom lean eller agile.

Efter avslutad utbildning kommer du att kunna diskutera och resonera kring modeller för Lean/Agilt ledarskap. Du kan även analysera och utvärdera var din egen verksamhet/avdelning befinner sig utifrån ett Lean Ledarskapsperspektiv och förklara metoder som tillämpas inom Lean/Agilt ledarskap och mycket mer.

Så, om du vill ta ditt ledarskap till nästa nivå och skapa framgång för din organisation, anmäl dig här  till kursen Lean Ledarskap  på KTH Leancentrum idag!

”Den absolut bästa och mest utmanande ledarskapsutbildningen som jag har gått! Suveräna kursledare, föreläsare och inte minst fantastiska och inspirerande kurskamrater!”

Tillhör: Leancentrum
Senast ändrad: 2023-05-04