Inlämningsuppgifterna fungerar inte så bra. Jag försökte förra veckan skapa en inlämningsuppgift i min kurs DD1352 omgång adk14. När jag valde omgången och klickade på fortsätt fick jag felmeddelandet "Det går inte att registrera sig på den här kursen" på en sida med rubriken "Alternativ för registrering". Att komma till en registreringssida när man håller på att skapa en inlämningsuppgift är minst sagt oväntat! När jag avbröt skapandet och istället valde att lägga uppgiften under hela kursen gick det bra.

Men alla elever på kursen kan inte lämna in ändå. Vissa kan, men inte till exempel Erica Ljungström och Christoffer Blades. När jag tittar i listan över vilka som är registrerade på adk14 så är dom två med, men om jag tittar i listan över dom namn som finns in inlämningssystemet och har möjlighet att lämna in så är dom inte med.

Sista inlämningsdag är idag 4 januari, så jag har löst det genom att dom som inte kan lämna in får mejla in uppgifterna, men det är inget bra att systemet är så buggigt.