Till innehåll på sidan

Påverkar din forskning idrotten?

Löpare i startblock.
Foto: Braden Collum, Unplash
Publicerad 2023-04-25

Vill du presentera din forskning för kollegor, allmänhet och KTH:s rektor? Vi planerar nu för invigningen av det nyinrättade KTH Centrum för idrottsteknik, vars uppdrag är att matcha alla former av idrott med världsledande forskning vid KTH.

Idrott sträcker sig från elitaktiviteter på global nivå i världsmästerskap och olympiska spel – till träning och välbefinnande för alla i samhället. KTH samarbetar med både Riksidrottsförbundet och Sveriges Olympiska Kommitté kring idrott inom forskning och utbildning. Syftet med centret är att förbättra utbildningen, designa bättre utrustning och infrastruktur, öka deltagandet och att underlätta hållbara och attraktiva evenemang.

Vi uppmanar intresserade forskare på KTH att bidra till evenemanget med engagerande affischer, demos eller andra aktiviteter som visar hur forskning kan bidra till att förbättra idrotten. Välkommen att skicka in ditt förslag via detta webbformulär .

Invigningen äger rum den 13 juni klockan 14.00 - 18.00 på KTH Innovation, Teknikringen 1. Affischväggar och annan enkel infrastruktur kan tillhandahållas.

Vi ser fram emot ditt bidrag! Förslag kommer att granskas löpande fram till fredag ​​12 maj då vi stänger formuläret.