Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 3

  • Välkomstsida Informationsteknik

    Vi på KTH vill att du ska få en individuell kunskap som räcker länge och att dina kunskaper inte bara är relevanta idag utan också smidigt kan anpassas till nya teknikområden i framtiden. Detta kan du få via vår civilingenjörsutbildning Informationsteknik.

  • Informationsteknik, civilingenjör 300 hp

    Civilingenjörsutbildningen inom Informationsteknik på KTH ger dig möjlighet att jobba med framtidens utmaningar inom såväl internationella företag som startupföretag. Här lär du dig att arbeta i team med andra för att utveckla informationsteknik som hjälper människor inom allt från skapandet av klimatsmarta lösningar till system som styr moderna fordon och utveckling av bättre medicinsk teknik.

  • Datateknik, civilingenjör 300 hp

    Civilingenjörsutbildningen inom Datateknik är en av KTH:s populäraste utbildningar och vänder sig till dig som vill vara med och påverka hur vårt alltmer digitala samhälle utvecklas. Efter examen väntar många kreativa arbetsuppgifter inom så gott som alla branscher, från traditionell industri och centrala samhällsfunktioner till nyare företag som utvecklar smarta appar och sociala medier.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22