Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 3

  • Tekniskt basår, termin 2 30 fup

    Tekniskt basår, termin 2, ger dig möjlighet att läsa kurser i matematik och fysik och för att bli behörig till KTH:s ingenjörsutbildningar. Utbildningen är skräddarsydd för fortsatta studier på KTH och ger dig garantiplats till någon av våra ingenjörsutbildningar. Du tränas både i problemlösning och kreativt tänkande och får dessutom en bra studieteknik inför framtiden.

  • För dig som saknar rätt behörighet

    Tekniskt basår och Teknisk bastermin är kompletteringsutbildningar som ger dig naturvetenskaplig behörighet. Utbildningarna är skräddarsydda för fortsatta studier på KTH och du tränas både i problemlösning, kreativt tänkande och får en bra studieteknik inför framtiden. Slutförd utbildning ger dig också garantiplats till många av KTH:s utbildningar.

  • Tekniskt basår 60 fup

    Tekniskt basår ger dig möjlighet att läsa kurser i matematik, fysik och kemi för att bli behörig till KTH:s ingenjörsutbildningar. Utbildningen är skräddarsydd för fortsatta studier på KTH och ger dig garantiplats till någon av våra ingenjörsutbildningar. Du tränas både i problemlösning och kreativt tänkande och får dessutom en bra studieteknik inför framtiden.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22