Till innehåll på sidan

Sök på tagg

Kategoriserade artiklar på KTHs webbplats.

Antal träffar: 5

 • KTH-forskarna som är på plats i Almedalen

  Under Almedalsveckan 2015 på Gotland kommer en rad KTH-forskare att vara med och delta i olika seminarier. Här är ett axplock ur den lista med seminarier som kommer att ges och den KTH-kompetens som finns på plats från och med den 28 juni.

 • Stadsbyggande bidrar till att livsvillkoren blir mer jämlika

  Hur vi planerar och bygger påverkar jämlikhet och social hållbarhet i städerna. Det konstaterar Ann Legeby, professor i tillämpad stadsbyggnad på KTH.

 • Går det att kombinera hållbarhet med lönsamhet?

  Kan man vända hållbarhetsarbetet i ett företag från någonting som kostar till någonting som lönar sig? Kom och hör Anna Denell, hållbarhetschef på Vasakronan och KTH-alumn, berätta om sin inte helt spikraka väg från KTH till en karriär i fastighetsbranschen på Södertälje Science Week 1 februari.

 • Programutbildning

  Intresserad av samhällsbyggnad, stadsbyggnad och stadsplanering, frågor som rör design i den offentliga sfären eller miljöteknik och hållbar infrastruktur? Avdelningen för Urbana och regionala studier är involverad i några av KTH:s utbildningsprogram.

 • Öppen Föreläsning: Julian Agyeman – “Rättvis hållbarhet inom politik, planering och praxis”

  Välkommen till en öppen föreläsning med Julian Agyeman, hedersdoktor på KTH sedan 2023, om integreringen av social rättvisa och miljömössig hållbarhet.

Tillhör: Välkommen till KTH
Senast ändrad: 2020-09-22