Till innehåll på sidan

Boka KTH Innovation

Vi vill alltid träffa forskare, studenter och anställda på KTH eller knyta nya kontakter med samhället. Vill du komma och hälsa på oss på KTH Innovation, eller boka ett besök från oss? Hör av dig! 

Fyra människor runt ett bord. Bilden föreställer teamet i Green Nettle Textile, en av vinnarna av Global Change Award 2019, och är tagen under en workshop med KTH Innovations Affärsutvecklingscoach Lykke Westgren, som också syns på bilden.

Vi håller ofta och gärna presentationer och inspirationsföreläsningar i ämnen som idéutveckling, entreprenörskap, innovation och IP-hantering. Är du lärare på KTH och vill ha besök av KTH Innovation i en kurs? Hör av dig till oss!

Vi är också alltid intresserade av att höra om ny och spännande forskning från KTH. Vi besöker gärna just er korridor för att berätta om oss och se hur vi kan stötta er inom kommersialisering eller nyttiggörande.

Bjud gärna in oss till doktoranddagar och posterpresentationer, eller till juryarbete och paneldiskussioner. Vi kan också hålla interaktiva workshops eller bara en kort presentation under fredagsfikat.

Kommer du från ett företag eller annan organisation? Vi träffas gärna för att se om vi tillsammans kan skapa nya möjligheter för innovationer från KTH. 

Hör av dig

Skicka oss ett kort meddelande och berätta vad du vill göra så återkommer vi så fort som möjligt. Du kan också alltid maila oss på innovation@kth.se