Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Netspons ska fixa sponsorkontrakten

Demo Day för Batch 9

Wilhelm Kark, en ung man, seglar en båt av typen laser. Han har keps och svart våtdräkt och lutar sig bakåt ur båten.
Publicerad 2020-05-25

Hej Wilhelm Kark! Du seglar i svenska landslaget och du har också varit med och grundat Netspons som kopplar ihop idrottare med sponsorer. Berätta!

Varför startade ni Netspons och vad gör ni egentligen?

En av de bästa dansarna i världen berättade att trots hennes talang var hon tvungen att jonglera tre olika jobb samtidigt. Vi gjorde en del efterforskningar och fick reda på att 8 av 10 professionella idrottare säger att efter själva träningen så är deras största utmaning hur de ska kunna finansiera sin karriär. Vi tycker att talang och hårt arbete ska vara det som leder vägen till framgång och det var därför vi grundade Netspons. Netspons gör det enkelt för idrottare och sponsorer att komma i kontakt med varandra, så att vi kan förbättra villkoren för idrottarna, kvaliteten på hur sport används i marknadsföring och öka inkomsterna för alla inblandade.

Om Netspons

Första mötet med KTH Innovation: augusti 2018

Affärsutvecklingscoach: Donnie Lygonis

www.netspons.com

Vad har KTH Innovations förinkubatorprogram betytt för ert team?

Programmet har gett oss massor! Det hjälpte oss få struktur och guidning i hur vi kunde fortsätta utveckla vårt erbjudande. Tack vare programmet och vår coach Donnie Lygonis så fick vi stå på scen på Fitnessfestivalen och pitcha för KTH Innovations investerarnätverk EarlyBird . Vi fick finansiering från Almi och en plats i . Inget av det hade hänt om det inte varit för programmet. Väldigt uppskattat!

Säg tre saker ni behöver för att ta Netspons till nästa nivå!

Build, measure, learn! Utveckla vår tjänst, testa, lära oss från resultatet och sedan börja om igen.

Donnie Lygonis, du har följt Netspons från första början. Hur har det varit?

Jag har verkligen gillat att jobba med teamet. De började faktiskt som två olika startups, men halvvägs igenom programmet så gick de ihop och det snabbade verkligen på deras utveckling. Jag tror att den främsta anledningen till deras framgång är att de har en väldigt ödmjuk inställning till sin affärsidé och är öppna för att lyssna på sina kunder och användare. De har också varit väldigt aktiva i förinkubatorprogrammet, och det är ju så klart är det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av det.

Har du en idé?

Har du en idé du vill utveckla? Vi hjälper dig gärna! Vårt stöd är kostnadsfritt, konfidentiellt och du behöver inte ansöka.

KTH Innovations förinkubatorprogram

I KTH Innovations förinkubatorprogram får startup-projekt från KTH ett år av extra stöd och kontorsplats, allt tillsammans med andra som utvecklar sina egna idéer. Möt teamen som nu avslutar Batch 9 av programmet!