Till innehåll på sidan

Bli mentor

Har du erfarenheter som kan hjälpa innovatörer från KTH att utvecklas? Då kan du ansöka om att gå med i KTH Innovations mentornätverk.

Vill du bli mentor?

Vill du hjälpa innovationer från KTH att utvecklas? Gå med i nätverket! 

Som medlem i KTH Innovations mentornätverk matchas du med ett startup- eller kommersialiseringsprojekt från KTH inom ditt område. Genom att bidra med din tid och erfarenhet kan du hjälpa ny teknik att nå marknaden och skapa nytta i samhället.

Mentornätverket är till för dig som:

  • vill komma i kontakt med och träffa personer som utvecklar innovationer på KTH. Projekten är alla teknikbaserade och i ett tidigt utvecklingsstadium. 
  • har erfarenhet från områden som är relevanta för utvecklingen av innovationer. Det kan till exempel gälla eget entreprenörskap, erfarenhet från industrin, teknikutveckling, finansiering, investering, med mera. 
  • vill stötta blivande entreprenörer och innovatörer från KTH.
  • vill ge tillbaka och att bidra till ett bättre samhälle. 

Anmäl ditt intresse här

Vad tycker andra?

Elaheh är jätteambitiös och ställde väldigt bra frågor. Det är kul att jobba med yngre personer och förstå hur de tänker och det var lika mycket en lärandeprocess för mig som mentor. Jag kan ju bidra med erfarenhet men ville också få ut något av utbytet och det fick jag med råge!

- Håkan Nytorp, investerare med med 30 års erfarenhet från ABB

Portrait of Elaheh Etemadi

Håkan var verkligen den mentor jag hade önskat mig. Han lärde mig väldigt mycket om hur jag ska tänka, vad som är viktigt att fokusera på och dessutom gav han mig jättebra kontakter. Att få en mentor är en av de bästa sakerna som hänt mig sedan jag kom till KTH.

- Elaheh Etemadi, grundare av Joosh och doktorand på Institutionen för Hållfasthetslära vid KTH