Till innehåll på sidan

Ansökan öppen för Unite!:s masterprogram i kommunikation och datavetenskap

Publicerad 2022-03-28

I detta masterprogram kan du välja mellan tre europeiska universitet, för att öka dina kunskaper inom det breda fältet datornätverk och cybersäkerhet. Du får också yrkeserfarenhet genom skräddarsydda branschrelevanta projekt och utbildning i entreprenörskap. Ansökan är öppen och deadlines varierar från maj till juni, beroende på vilka universitet som väljs för första året.

Masterprogrammet i kommunikation och datavetenskap  är ett dubbelexamensprogram som erbjuds av Unite!-alliansen. Det är ett tvåårigt program som genomförs med tre europeiska universitet: Aaltouniversitetet, Grenoble INP Graduate schools of Engineering and Management vid Université Grenoble Alpes och Técnico Lisboa vid Universidade de Lisboa i Portugal. Studenterna påbörjar sina studier vid något av dessa universitet och efter ett år byter de studieort. Det första året har alla universitet ett jämförbart program. Under det andra året väljs specialiseringsområde, vilket är olika på varje universitet.

På Aalto kan man specialisera sig på kommunikation, automation och maskininlärning. På Grenoble kan en student specialisera sig på kommunikation, datavetenskap och säkerhet och på Técnico Lisboa på kommunikation och datavetenskap.

Läs mer på Unite!:s webbplats

Innehållsansvarig:Kjell Carli
Tillhör: Om KTH
Senast ändrad: 2022-03-28