Till innehåll på sidan

Gratis psykologsamtal via THS

THS erbjuder gratis samtal med psykologer för KTH studenter under högtidshelgerna och fram till 31 januari. Här finns information och instruktion för tjänsten. För att använda tjänsten krävs att du kan identifiera dig med Bank-ID.

Det här är Mindler 

Mindler erbjuder digitala videomöten, en chatt där du kan chatta med en psykolog gratis samt självhjälpsprogram direkt i appen. Efter ditt första video-möte kan psykologen låsa upp passande självhjälpsprogram för dig, så att du kan arbeta vidare på egen hand. Fråga din psykolog om du har några frågor om programmen.

Har du problem kan du kontakta Mindlers support center direkt i appen under fliken “Settings”.

Instruktion för hur du använder tjänsten Mindler

  1. Börja med att ladda ner Mindler-appen. Den hittar du på app-butiken för din valfria smartphone och surfplatta genom att söka på “Mindler” och är gratis att ladda ner.
  2. Starta appen och logga in med Bank-ID för att starta ett konto.
  3. Du kommer som första steg svara på några få generella frågor om ditt mående idag.
  4. Nu kan boka tid för ett digitalt videomöte med en psykolog. Bland psykologerna kan du filtrera på språk och kompetensområden som passar dig.
  5. När du valt tid för ett videomöte går du vidare till betalning. I betalningsalternativen väljer du “Använd din partnerkod” där du anger koden som du fått i KTHs nyhetsbrev.
  6. När det är dags att ta samtalet gör du det direkt i appen.

Frågor?

Frågor till Studentkåren kan riktas till THS Studiesocialt ansvarig, studiesocialt@ths.kth.se

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Tillhör: Student på KTH
Senast ändrad: 2020-12-21