Till innehåll på sidan

Workshoppar, grupper och andra aktiviteter

Studenthälsan i Stockholm erbjuder ett antal olika workshoppar, grupper och andra aktiviteter som syftar till att ge dig kunskap och verktyg för att främja din hälsa. Här kan du läsa om det som erbjuds för att hitta vad som passar just dig!

Studenthälsans workshops

Ergonomi

Den här workshopen är för dig som är intresserad av att lära dig mer om ergonomi och vad du kan göra för att förebygga problem med värk och överbelastningar. Hålls 17 februari via Zoom. 

Anmäl dig till workshopen här

Andning, återhämtning och självmedkänsla

Workshop för dig som önskar få kunskap om samt möjlighet att prova på olika övningar för aktiv vila, återhämtning och självmedkänsla. Hålls onsdagen den 24 februari.

Anmäl dig här

Sömnverkstad

God sömn är en grundförutsättning för god hälsa och fyller en avgörande funktion för att återställa och reparera våra hjärnor efter dagens aktiviteter. Sömnverkstaden ges en gång i veckan under perioden 1 mars - 29 mars.

Anmäl dig här

Studenthälsans grupper

Tillbaka till studierna

Denna grupp är till för dig som varit borta från dina studier under en period eller har svårt att klara av dessa till följd av psykisk ohälsa. Träff en gång i veckan, vid åtta tillfällen, med start 15 februari.

Anmäl dig till gruppen här

Att hantera hindrande tankar och känslor

Kursen är för dig som upplever att livet och studierna påverkas av återkommande perioder med intensiva och svåra känsloupplevelser. Den ges vid 8 tillfällen med start 17 februari.

Anmäl dig här

Medicinsk lunchyoga

Medicinsk yoga är en lugn form av yoga där övningarna är mjuka med fokus på andning och avspänning. Hålls varje onsdag via Zoom, med start 13 januari.

Anmäl dig här