Till innehåll på sidan

Mecenatkort

Genom Mecenatkortet får du som student enkelt tillgång till en mängd studentrabatter. Här hittar du information om hur det fungerar för dig som KTH student.

Mecenatkort på KTH

KTH samarbetar med THS och Mecenat för att du som student på KTH ska få möjlighet att ta del av studentrabatter. Du behöver inte vara medlem i kåren för att få Mecenatkortet. Höstterminen 2019 ersattes det fysiska kortet med ett digitalt kort som studenter får tillgång till via Mecenats hemsida i samband med kursregistrering. Om du vill ha ett fysiskt kort finns det att beställa.

Ditt Mecenatkort  

När du registrerar dig som student i Ladok för studenter skickas uppgifter till Mecenat som gör att ett kort kan skapas. Därefter skickas ett mejl från Mecenat till din e-postadress som finns registrerad i Ladok. Du använder uppgifterna i mejlet för att skapa konto på Mecenat.se  och hämta kortet till din Smartphone.

Detta gäller för dig som studerar på program eller på fristående kurs. Du som är forskarstuderande på KTH kan kontrollera att du är registrerad för aktivitet och finansiering i din individuella studieplan.

Behandling av personuppgifter

För att du ska få ditt Mecenatkort behöver vissa uppgifter föras över från Ladok till Mecenat. De uppgifter som förs över är namn, personnummer, adress, mailadress och studieomfattning. För mer information om behandling av personuppgifter se Antagning.se .

Frågor om ditt Mecenatkort

Har du frågor om kårkort eller Mecenatkort är du välkommen att kontakta Kårexpeditionen. Du kan även använda deras hjälpsida för att få svar på dina frågor eller för att kolla om ditt kort har skapats.

Hjälpsida för Mecenatkortet 

Kontakta Studentkåren (THS)

Du hittar mer information om användning och distribution av kortet på Mecenats hemsida . För tekniska frågor kan du vända dig till Mecenats kontaktsida

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Information och service
Tillhör: Student på KTH
Senast ändrad: 2021-04-06