Vill du driva en vlogg på Youtube för inspirera presumtiva studenter till att välja KTH?

Jobbet som videobloggare är ett roligt, kreativt och meriterande jobb som du kan ha vid sidan av dina studier på KTH. Vi söker nu studenter som vill vlogga på Youtube i syfte att inspirera fler till att välja en KTH-utbildning.

På din videoblogg på KTH:s konto på Youtube ger du en personlig bild av det presumtiva studenter är nyfikna på – exempelvis hur det är att plugga på KTH, livet som student i Stockholm, jobb- och framtidsmöjligheter, boende i Stockholm, hur svåra studierna är och människorna på KTH. Kolla gärna in en vår tidigare vloggare, Alva:
www.youtube.com/channel/KTH-student

Du kommer att tillsammans med ansvarig arbetsledare ta fram en innehållsplan av intressant innehåll och händelser som du vill lyfta i din vlogg. Vi vill att du vloggar kontinuerligt under hela läsåret med minst två filmer per månad. Du producerar själv dina filmer, men får stöd och feedback för att få till ett bra innehåll och tonalitet. Vissa av dina vloggar kan komma att användas i annonsering i sociala kanalser för att få fler att vilja studera på KTH.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du ha förmågan att uttrycka dig på ett personligt, inspirerande och kreativt sätt samt kunna anpassa inläggen för att bli intressanta för en presumtiv student. Som person behöver du kunna ta mycket eget ansvar och egna initiativ samt samarbeta med olika typer av människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare blogga, fotografera, göra videomaterial eller är aktiv i sociala medier.

Uppdraget startar i september med planering av innehåll och produktion av videoinlägg förväntas komma igång i oktober. Arvode är 2 500 kronor per månad. KTH kommer under nästa läsår ha både studentbloggare, videobloggare och instagrammare som tillsammans är KTH:s digitala ambassadörer. Det kommer att anordnas mingelträffar, redaktionsmöten och utbildningstillfällen för att ni som digitala ambassadörer ska känna er motiverade och utvecklas i ert uppdrag.

Skicka in din ansökan till studentrekrytering@kth.se  senast 31 augusti. I din ansökan berättar du om dig själv, varför just du skulle passa för jobbet och vad du tror kommer att känneteckna din vlogg. Vi vill även se ett arbetsprov och vill därför att du gör en eller två korta vloggs som du tycker skulle passa i en vlogg riktad mot presumtiva studenter.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Tillhör: Student på KTH
Senast ändrad: 2019-07-02