Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Studievägledning till sökande

Om du har frågor eller funderingar kring ditt framtida val av utbildning på KTH och vägarna dit kan du vända dig till Centrala studie- och karriärvägledningen, antingen via telefon, drop-in tillfällen eller via vårt kontaktformulär. Centrala studie- och karriärvägledningen finns även på plats under KTH:s Öppet hus samt på de största utbildningsmässorna.

Avvikande öppettider för Centrala studie- och karriärvägledningen

Fredag 21 juni: Stängt (Midsommarafton)
15 juli - 4 augusti har Centrala studie- och karriärvägledningen stängt.

Kontakta oss via telefon eller kontaktformulär

Om du har generella frågor eller funderingar kring ditt val av utbildning på KTH och vägarna dit kan du vända dig till oss via telefon eller kontaktformuläret nedan.

Du kan både ställa kortare frågor kring ditt utbildningsval och vid behov boka in ett längre studievägledningssamtal, antingen via telefon, Zoom eller genom ett besök.

Telefonnummer: 08-790 6730, måndag - torsdag kl. 09-10

Observera. Följande datum är telefontiden för 6730 stängd på grund av möte: 28/8, 9/9, 25/9, 8/10, 23/10, 7/11, 27/11 och 3/12. Du är välkommen att kontakta oss på info@kth.se  istället.

Fråga en KTH-student

Vill du veta mer om kursinnehåll för ett specifikt program, hur en dag på KTH kan se ut eller livet som student i allmänhet?

Är du redan student på KTH?

Om du är student på KTH och har frågor om din utbildning ska du i första hand vända dig till studievägledaren för ditt program.