KTH International Buddy Program

Om du vill behålla kontakten med KTH, vägleda en student och samtidigt vara en global ambassadör för KTH, då är du rätt person att bli mentor till en utresande student.

KTH International Buddy Program är ett mentorsprogram för studenter som ska studera utomlands och internationella alumner. Programmet syftar till att ge personlig och professionell stöttning och utveckling för både mentor och adept, och bygger på en öppen och konfidentiell relation. Mentorsparen kommer själva fram till hur många träffar som ska genomföras. Vi rekommenderar att träffas åtminstone två gånger under en termin. Första gången för att lära känna varandra och vid andra mötet kan exempelvis mentor visa adepten sin arbetsplats. 

Under våren 2020 erbjuds programmet i följande länder:

  • Kina
  • Singapore
  • USA
  • Schweiz
  • Tyskland
  • Storbritannien

Är du alumn eller student som bor/ska till ett annat land är du fortfarande välkommen att skicka in en intresseanmälan. Matchningarna kommer då ske i mån av tid.

Intresseanmälan - alumn/mentor

Intresseanmälan - student/adept

- Jag hoppas de har haft roligt i Hong Kong och att jag som deras mentor har kunnat ge dem lite livsinsikt om både framtid och livskvalitet. Det har varit ett rent nöje att få ta hand om dessa små frön.

Jackie Freeman Yuen är Senior Sourcing Manager på GS Services Ltd i Hong Kong och var mentor till Alexander, Dominika och Rasam vårterminen 2019.

Vill du veta mer om KTH International Buddy Program, vänligen kontakta alumni@kth.se

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2019-12-05