Till innehåll på sidan

För dig som alumn

Genom att engagera dig som mentor i KTH International Buddy Program bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ utbildning för KTH:s utresande utbytesstudenter. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla komponenter i rollen som mentor.

Mentorskapet syftar till att ge studenten en tryggare och mer givande utlandsvistelse. Samtidigt får du som alumn en inblick i livet på KTH och dela med dig av dina erfarenheter, och förhoppningsvis även en vän för livet.

Ett mentorskap genom KTH International Buddy Program syftar till att ge personlig och professionell stöttning samt utveckling för både mentor och adept. Programmet bygger på en öppen och konfidentiell relation. Samtliga mentorer inom KTH International Buddy Program är alumner från KTH och ställer upp som mentorer frivilligt.

Programmet styrs utifrån vart studenter reser och alumners engagemang. Vi gör vårt bästa för att alla alumner och studenter ska bli matchade, men är inget vi kan garantera.

Du kan lämna in din intresseanmälan löpande.

Intresseanmälan

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2020-06-25