Till innehåll på sidan

KTH International Buddy Program

Om du vill behålla kontakten med KTH, vägleda en student och samtidigt vara en global ambassadör för KTH, då är du rätt person att bli mentor till en utresande student. KTH International Buddy Program riktar sig till alumner bosatta utanför Sverige.

Bli mentor till utresande student

KTH International Buddy Program är ett mentorprogram för studenter som läser en termin/läsår utomlands och alumner bosatta utanför Sverige. Programmet syftar till att ge personlig och professionell stöttning och utveckling för både mentor och adept och bygger på en öppen och konfidentiell relation. Mentorparen kommer själva fram till hur många träffar som ska genomföras. Vi rekommenderar åtminstone två träffar under en termin. Första gången för att lära känna varandra och vid andra mötet kan exempelvis mentorn visa adepten sin arbetsplats.

Mentorprogrammet erbjuds i de länder dit studenter reser och där alumner bor och engagemang finns.

Intresseanmälan - alumn/mentor

Intresseanmälan - student/adept

Mentor Jackie tillsammans med tre KTH-studenter.

- Jag hoppas de har haft roligt i Hong Kong och att jag som deras mentor har kunnat ge dem lite livsinsikt om både framtid och livskvalitet. Det har varit ett rent nöje att få ta hand om dessa små frön.

Jackie Freeman Yuen är Senior Sourcing Manager på GS Services Ltd i Hong Kong och var mentor till Alexander, Dominika och Rasam vårterminen 2019.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på alumni@kth.se

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2022-05-23