Till innehåll på sidan

KTH Innovation Brighter Program

KTH Innovation Brighter Program är ett inspirations- och internationaliseringsprogram för tidiga startups- och forskningsbaserade kommersialiseringsprojekt med potential att nå en global marknad.

En gata i Tokyo

Om programmet

Programmet innefattar: Två förberedande workshops i oktober, följt av en veckas digitalt program med fokus på en global innovationshub i början av november.

Programmet pågår: Under höstterminen

Kostnad: Programmet är kostnadsfritt.

Antagningskriterier: Studenter, forskare, eller anställda på KTH med ett startup- eller nyttiggörandeprojekt och ambitionen att bygga ett bolag som kan växa internationellt kan söka till programmet. Programmet är också öppet för studenter och anställda vid de lärosäten KTH samarbetar med inom innovationskontoret.

Efter programmet: efter programmet har du ökat dina insikter om vad som krävs för att nå en global marknad. Du kommer ha utökat ditt nätverk och ha förbättrat din pitch och kommunikation. 

Om Brighterprogrammet

Efter förberedande workshops i oktober anordnar vi en vecka full av aktiviteter med fokus på tre olika innovationshubbar. Lär dig om den lokala företagskulturen, lär känna nyckelpersoner i respektive stad, träffa lokala entreprenörer och få mentorskap från experter.

Brighter är KTH Innovations internationaliseringsprogram som löper årligen sedan 2013. Mellan 2013-2019 tog KTH Innovation varje år med startups och forskningsbaserade kommersialiseringsprojekt från KTH till utvalda, globala innovationshubbar, där de fick möjligheten att tidigt komma i kontakt med en global marknad. Sedan 2020 genomförs programmet digitalt, vilket ger möjlighet att få insikter i fler marknader under samma programomgång. Planering av Brighterprogrammet 2022 pågår. 

Frågor

Om du har några frågor, maila oss på innovation@kth.se

Innehållsansvarig:PURGED
Tillhör: Om KTH
Senast ändrad: 2022-02-23