Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

KTH – din framtida arbetsplats

Vill du bidra till en hållbar samhällsutveckling på ett ledande internationellt tekniskt universitet? På KTH jobbar du i en dynamisk och kreativ miljö tillsammans med engagerande och motiverande medarbetare med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Leende man och kvinna framför varsin datorskärm.

En arbetsplats där individer och innovationer växer

I snart 200 år har KTH bidragit till utvecklingen av samhället och vi fortsätter idag att vara ett internationellt framstående tekniskt universitet med fokus på hållbar samhällsutveckling. I nära samverkan med akademi, industri och andra samhällsaktörer strävar KTH efter att hitta hållbara lösningar på några av mänsklighetens största utmaningar.

Med vårt innovativa klimat skapas många möjligheter att omsätta idéer till verklighet. Som anställd på KTH har du möjlighet att växa och utvecklas på en dynamisk arbetsplats med goda anställningsförmåner och möjligheter till intern och extern kompetensutveckling. 

Lediga jobb på KTH

Stipendier och utlysningar

Stipendier för forskarstuderande/postdoktorer till längre projekt samt övriga utlysningar

Tillsammans driver vi kunskapen framåt

Samarbete är nödvändigt för att lösa de utmaningar som mänskligheten står inför. För att bidra till dessa lösningar behövs nyfikna och engagerade medarbetare. Genom en inkluderande kultur där vi aktivt stöttar och gör varandra bättre skapas förutsättningar för individer att utvecklas tillsammans. Vårt läge i Stockholmsregionen, en av de mest innovativa regionerna i världen, ger unika förutsättningar till samverkan; med staden, näringslivet, forskningsinstitut och andra samhällsaktörer.

Som svenskt universitet är vi en statlig myndighet och har en skyldighet att bidra till genomförandet av de beslut och lagar som regeringen och riksdagen fastställt. Vårt uppdrag är att säkerställa en tillgänglig, rättssäker och effektiv verksamhet.

Som medarbetare på KTH är du en del av en gemenskap som strävar efter att göra verklig skillnad och skapa en hållbar morgondag.

Välkommen att bli en del av KTH!

Läs vidare under respektive yrkeskategori för att få konkreta exempel på hur det är att arbeta här och vad utveckling på KTH kan innebära för dig.

Läs mer om KTH