Till innehåll på sidan

Climate Action Centre på Östersjöfestivalen

Drömmar om klimatet – ett samtal med forskarna Elina Eriksson och Adam Wickberg, organiserat av Climate Action Center. En del av Östersjöfestivalens program. Moderator: Karin Larsdotter.

Tid: Lö 2024-08-31 kl 18.00 - 19.00

Plats: Lower Foyer, Berwaldhallen

Medverkande: Elina Eriksson, Adam Wickberg, Karin Larsdotter

Exportera till kalender

När temperaturen på jorden stiger och vi inser att framtiden kommer se annorlunda ut än nu, vad kan vi som individer göra? Hur kan vi ta ansvar både för oss själva och andra? Både de som är nära och de längre bort? Och hur ser ett gott liv ut i framtiden; hur kommer vi resa, leva, äta?

Den situation vi nu befinner oss i beror på beslut som tagits i dåtiden. Politiska, kommersiella och personliga beslut. Den växande kunskapen om klimatet gör dock att vi nu har helt andra möjligheter att ta ansvar för kommande generationer, men då krävs att ambitionerna höjs ordentligt, och att vi alla hjälps åt.

Välkommen till ett samtal med forskare om klimatet och oss själva, där du som lyssnar även själv kommer få chansen att delta och ställa frågor. Medverkar gör forskare från KTH med stor kunskap om miljö, klimat och samhällsomställning.

Läs mer om evenemanget och Österjöfestivalen via följande länk: www.berwaldhallen.se/aktiviteter/ostersjofestivalen-2024/drommar-om-klimatet-2/