Till innehåll på sidan

Vår expertis

På Hultgren Laboratory har vi kompetens och utrustning som gör det möjligt för företag att förbättra sin konkurrenskraft. Vi är experter på metalliska material med ledande forskare och internationellt konkurrenskraftig utrustning.

researcher working with instrument

Hultgren Laboratory spelar en viktig roll inom experimentell forskning genom materialkarakterisering. Vi erbjuder olika typer av samarbeten med ledande forskare inom materialområdet.

Teamet på Hultgren Laboratory har omfattande kompetens inom analys av metalliska material, hårda keramiska material och metallkeramiska kompositer. Vårt team och vår utrustning täcker även in många av andra funktionella material.

Våra vanligaste samarbeten finns inom material-, tillverkning-, elektronik-, fordons-, kemi-, gruv- och energibranschen.

Labbet är en del av institutionen för Materialvetenskap som bedriver ledande forskning kring metalliska material inom både industriella och vetenskapliga forskningsprojekt.

Samarbeta med oss

Intresserad av att starta ett projekt på Hultgren Laboratory? Fyll gärna i formuläret på den här sidan så återkommer vi så snart som möjligt: Start a project  (eng)