Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av aktuella forskningsnyheter, inbjudningar och annat som är relevant för dig som KTH-alumn.

Ta del av relevanta inbjudningar, exklusiva erbjudanden och håll dig uppdaterad kring de senaste forskningsnyheterna från KTH.

Håll kontakten med KTH

Registrera din e-postadress

När du har registrerat din e-post får du en bekräftelse skickad till din mejladress. Klicka på länken i mejlet, logga in och färdigställ din profil. Nu kan du välja hur du vill fortsätta din relation med oss.

Genom att registrera din e-postadress får du:

• Inbjudningar till event
  • Inspiration och karriärtips
  • Stöd att arrangera återträffar
  • Nyhetsbrev från alumnverksamheten
  • De senaste forskningsnyheterna från KTH

För att nätverka med andra alumner - gå med i vår grupp på LinkedIn , Skandinaviens största alumngrupp!

Följ oss på Instagram där vi heter ​​​​​​​KTH Alumni ​​​​​​​. Om du vill dela med dig av din vardag som KTH-alumn, anmäl ditt intresse för att ta över vårt Instagram-konto under en vecka Instagram Alumn Takeover .

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni