Till innehåll på sidan

Industriell ekonomi 300 hp

Här hittar du all information du behöver inför din programstart i höst.

Obligatoriskt upprop

Måndag 16 augusti kl 15.40 på KTH Campus, Borggården (utomhus). Ingång via Osquars backe .

Det är viktigt att du kommer på utsatt tid då varje program har en egen tid för upprop.

Observera

Det är obligatoriskt att närvara vid uppropet, annars förlorar du din studieplats. Har du inte möjlighet att delta vid uppropet måste du därför i god tid ansöka om dispens. Ansökan om dispens gör du via detta formulär .

Legitimation, KTH-konto och passerkort

På uppropet köar alla nya studenter, med avstånd från varandra, till uppropstält för att legitimera sig och får sedan sitt KTH-konto och passerkort.

När du sedan fått ditt KTH-konto behöver du aktivera det. 

Så aktiverar du ditt KTH-konto

Kontakta programmet

Studievägledare: Kim Leinervall, svl-cinek@itm.kth.se

Besöksadress: Lindstedtsvägen 30, plan 2, 08-790 60 00

Schema för introduktionsveckan

Schema för Industriell ekonomi, 300 hp   

* Schema för introduktionsveckor kan komma att ändras fram till studiestart. Håll dig uppdaterad på denna sida för att se senaste version av schemat innan din studiestart.

Studentsektion

Hej blivande I-are!

Vad roligt att du ska börja på Sektionen för Industriell Ekonomi och att jag ska få den stora äran att välkomna dig hit! Under förmiddagen den 16/8, dagen för det obligatoriska uppropet tar Mottagningen vid och hundrafemtio nuvarande studenter kommer göra sitt yttersta för att du ska känna dig som hemma här hos oss. Mottagningen innebär en stark gemenskap med många skratt och utrymme för stor utveckling. Inte minst får du chansen att lära känna dina framtida klasskamrater och äldre studenter på ett roligt och säkert sätt.

Efter det slutgiltiga urvalet i augusti kommer du kontaktas via mail där du får mer information. Dessutom kommer en av dina Faddrar ringa upp dig innan Mottagningen börjar och jag vill redan nu rekommendera dig att tömma din kalender under veckorna efter uppropet i största möjliga mån. Vi kommer ha Mottagningsaktiviteter från morgon till kväll varje dag, vilket kommer göra detta till några av de bästa veckorna i ditt liv! Aktiviteterna är hemliga, men du hittar ett schema med start- och sluttider för de första två veckorna här: bit.ly/3x799Lc  

Saker som är bra att ha till hands under Mottagningen är finkläder, idrottskläder och balkläder (mörk kostym, frack eller långklänning) - ifall du har! Glöm inte legitimation till uppropet! Har du några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Det finns inga frågor som är för små eller för stora!

Jag vill också passa på att påpeka att Mottagningen inte ska förknippas med en ”nollning” på något sätt. Alla aktiviteter har syftet att du som nyantagen ska få den absolut bästa starten på ditt KTH-liv och vi tar alltid avstånd från alla former av diskriminering och trakasserier. 

Ha en fin sommar så ses vi snart!

My Loft
ÖPH (Mottagningsansvarig) 2021
073-070 52 43

oph@iare.nu

Fråga en student

Läs mer om programmet

Industriell ekonomi 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Information och service
Tillhör: Välkommen till Studentwebben
Senast ändrad: 2021-07-07