Till innehåll på sidan

Nathalie, Industriell ekonomi 300 hp

Nathalie började med att gå Öppen ingång 300 hp på KTH och studerar nu Industriell ekonomi 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Nathalie. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Nathalie, student på Industriell ekonomi

Kontakta Nathalie via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Nathalie berättar om sin tid på KTH

Hejsan! Jag heter Nathalie och pluggar till civilingenjörsutbildningen inom Industriell ekonomi. Jag flyttade till Stockholm från Iran när jag var 8 år gammal och har bott här sen dess. Efter gymnasiet så var jag osäker på vad jag ville studera. Jag brann för miljö- och hållbarhetsfrågor och ville jobba för att rädda klimatet. Samtidigt så ville jag fortsätta läsa matematik och var nyfiken på datalogi. Efter att ha läst Bastermin och Öppen ingång på KTH så landade valet på Industriell ekonomi.

Innan jag började på KTH så tyckte jag att studentlivet inte var min grej. Tre år senare har jag deltagit i två mottagningar samt drivit två föreningar från grunden.

Jag valde Industriell ekonomi efter insikten att det mest effektiva sättet för mig att bidra till en hållbar omställning i världen är genom att jobba med ekonomi, management och teknik. Att valet föll på just KTH var tack vare dess goda rykte, höga utbildningskvalité och starka innovationskraft.

Efter studierna vill jag nog syssla med något inom IT, management, forskning och utveckling. Konsultyrket är i något som tilltalar mig, lika så som artificiell intelligens och neurala nätverk.

Mitt tips till dig som ska börja på KTH är att lyssna på din mission och förstå hur utbildningen kommer att hjälpa dig att uppfylla den.

Fråga Nathalie

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2022-10-31