Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Nathalie, Industriell ekonomi 300 hp

Nathalie började med att gå Öppen ingång 300 hp på KTH och studerar nu Industriell ekonomi 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Nathalie. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Nathalie, student på Industriell ekonomi

Kontakta Nathalie via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Nathalie berättar om sin tid på KTH

Hejsan! Jag heter Nathalie och pluggar till civilingenjörsutbildningen inom Industriell ekonomi.

Efter gymnasiet så var jag osäker på vad jag ville studera. Jag ville genom mitt yrke kunna bidra till världen på stor skala, samtidigt som ville jag fortsätta läsa matematik och var nyfiken på datalogi. Efter att ha läst Öppen ingång på KTH så kändes Industriell ekonomi som det mest passande programmet för mig.

Jag valde Industriell ekonomi efter insikten att det mest effektiva sättet för just mig att bidra till en hållbar omställning i världen är genom att jobba med ekonomi, management och teknik. Att valet föll på just KTH var tack vare dess goda rykte, höga utbildningskvalité och starka innovationskraft.

I dagsläget är jag mest taggad på att jobba med management och utveckling av artificiell intelligens efter studierna. 

Mitt tips till dig som ska börja på KTH är att lyssna på din mission och förstå hur utbildningen kommer att hjälpa dig att uppfylla den. 

Fråga Nathalie

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2023-10-30