Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Nadin, Industriell ekonomi 300 hp

Nadin började med att gå Tekniskt basår termin 2 30 fup och pluggar nu Industriell ekonomi 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Nadin. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Nadin, student från Industriell ekonomi

Kontakta Nadin via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Nadin berättar om sin tid på KTH

Hej! Jag heter Nadin, jag är 21 år och pluggar mitt andra år på Industriell ekonomi. Jag bor i Stockholm och pluggar huvudsakligen på KTH Campus.

Om du har svårt att välja vad du ska plugga efter gymnasiet så säger jag bara ”been there, done that”. Under min gymnasietid ville jag bli läkare då jag tänkt att det är den enda vägen till framgång, vilket var helt fel. Men när universitetsvalet närmade sig frågade mig själv vad jag egentligen ville göra. Jag hade ett intresse för matte, teknik och entreprenörskap. Industriell ekonomi var inte ett alternativ för mig då det var för hög intagning, så jag sökte till Datateknik men kom inte in. Jag kom i stället in på Teknisk bastermin och insåg att jag nu kunde kämpa mig till det program jag faktiskt ville plugga och jag kom in! Om du funderar på att välja Industriell ekonomi skulle jag säga KÖR, jag kunde inte valt något bättre.

När det gäller studentlivet trodde jag att Stockholm var en död studentstad, vilket jag hade helt fel om. Det första du möts av på KTH är den fantastiska mottagningen och mycket sång o dans. Jag har nyttjat studentlivet genom att gå på massa företagsevent som olika föreningar på skolan har arrangerat.

Efter examen vill jag jobba med något inom finans, management eller tech. Jag vill ha ett givande jobb där ingen dag är densamma! Målet i längden är att starta eget företag. Jobb är inget jag oroar mig för då en examen från KTH ger sjukt bra möjligheter.

Mitt råd till dig som väljer att börja plugga på KTH är att oroa dig inte för att det ska vara för svårt, det finns sååå mycket material och hjälp att få. Om du har några funderingar kring intagning, studier, studentliv och KTH så vill jag mer än gärna svara på dina frågor :)

Fråga Nadin

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2023-10-31