DMMS

En strategisk och operativ plattform för utbildning och forskningsamverkan inom produktionsteknik.

Om DMMS

fiber

Forum & produktionskluster

DMMS arbetar genom olika forum med partners från företag, högskolor, universitet och industriella forskningsinstitut för att säkra och samordna resurser för utbildning och forskning inom produktionsteknik.

euspen - The ”LEGO” Challenge

euspen Talangprogram samlar Europas topstudenter inom ingenjörsdiscipliner med höga efterfrågan på precisionsteknik.

Läs artikeln
Deltagare vid FAV 2022. Foto: Sandvik Gim.
Deltagare vid Forum för användare av verktygsmaskiner (FAV) 2022. Foto: Sandvik Gim.

Stor uppslutning på FAV:s vårmöte

Den 20/4 hade Forum för användare av verktygsmaskiner (FAV) vårmöte i Sandvik Coromant i Gimo. Det blev föredrag och diskussioner kring aktuella ämnen som digitala tvillingar och återvinning av förbru...

Läs artikeln
MCR logo