Till innehåll på sidan

KTH Baltic Tech Initiative

För ett friskare Östersjön

Östersjön tampas med problem orsakade av överfiske, sjöfart och skadliga utsläpp. KTH Baltic Tech Initiative är en möjlighet för dig som är engagerad i Östersjöfrågan att vara med och stödja ett brett urval av lösningsorienterade forskningsprojekt för ett friskare Östersjön.

KTH sätter nu fokus på Östersjön. Som ett framstående tekniskt Östersjöuniversitet har KTH viktig kunskap att bidra med och det är dags att göra mer för Östersjöns välmående. Projekten som ingår i satsningen knyter an till varandra på ett sätt som kan skapa relevanta synergier och har potential att inte bara förbättra Östersjöns hälsa utan även driva på utvecklingen i andra både lokala och globala initiativ.

Ditt stöd är viktigt

Som engagerad i initiativet kan du tillsammans med andra bidragsgivare åstadkomma relevanta resultat i flera olika forskningsprojekt för ett friskare Östersjön. Du erbjuds bland annat möjlighet att träffa KTH-forskare i labbmiljö och på KTH:s fältstationer, få information om de senaste resultaten och att delta i seminarier. Du är välkommen att ge din gåva till projektet via bankgiro KTH Research Fund 5565-0790 eller swisha ditt bidrag till nummer 123 172 69 00. Märk inbetalningen med ”KTH Baltic Tech Initiative”. Tack för ditt stöd! 

Ge din gåva