Till innehåll på sidan

Arnold Pears invald till ny ordförande för IEEE Education Society

IEEE education society logotyp
Publicerad 2022-11-16

Grattis till Arnold Pears i IEEE Education Society valet för 2023-2024.

Om IEEE Education Society  

IEEE Education Society (EdSoc) grundades 1957 och är ett av de äldsta tekniska sällskapen inom IEEE. Det är en världsomspännande gemenskap av yrkesverksamma som ägnar sig åt att säkerställa högkvalitativ utbildning inom vetenskap och teknik. 

Läs mer här om IEEE education Society (på engelska)  (på engelska)

Uttalande av Arnold Pears

2023-2024 Uttalande om den tillträdande ordförandens ställningstagande:  

"Om jag blir vald kommer jag att använda min omfattande erfarenhet som forskare inom STEM och avdelningsledare för att ge betydande bidrag till politik, initiativ, läroplaner och pedagogiska standarder genom IEEE Education Society. Tankeledarskap är centralt för vårt mål att förbättra vårt professionella stöd till studenter och yrkesverksamma både genom utbildningen och efter examen. Jag erbjuder mina tjänster till samhället i strävan efter dessa mål". 

Läs mer om Valet här IEEE Education Society 2023-2024 Officer Election Results

Arnold Pears
Fotograf Anneli Nygårds

Arnold Pears  

Arnold Pears är professor och chef för Institutionen för lärande vid KTH. Hans forskningsintressen omfattar modeller för framtida lärande inom data- och ingenjörsutbildningar, datalogiskt tänkande som en central kompetens för framtiden och modeller för effektivt lärande. Han har publicerat över 100 publikationer i IEEE- och ACM-konferenser och -tidskrifter.

Innehållsansvarig:infomaster@itm.kth.se
Tillhör: Institutionen för lärande
Senast ändrad: 2022-11-16