Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Utbildning i nya KTH&Co

Omslag KTH&Co nr 2-2010
Omslagsfoto: Jann Lipka
Publicerad 2010-05-31

Ett nytt högskoleingenjörsprogram inom elektroteknik. Ett nytt civilingenjörsprogram inom energi och miljö. Utbildning av yrkesverksamma. Temat i det nya numret av KTH&Co är utbildning.

Industrin har ett skriande behov av ingenjörer med elektroteknisk kompetens. I samarbete med branschen har KTH tagit fram en ny högskoleingenjörsutbildning i elektroteknik som startar nu i höst. Utbildningen ger en bred teoretisk och praktisk kunskapsbas med möjlighet till specialisering under det tredje året mot elkraftteknik, telekommunikation och datornätverk, samt inbyggda system. Läs mer om det nya programmet i nummer 2 av KTH:s externt riktade magasin KTH&Co. Det aktuella numret innehåller även artiklar om det nya civilingenjörsprogrammet inom energi och miljö samt vidareutbildningar för yrkesverksamma.

Vidare presenteras start up-kometen Mantex vd Erik Odén, årets kvinnliga teknolog Caroline Bouzi samt spin off-företaget Replisaurus, som står på gränsen att gå från forskningsföretag till försäljningsföretag.

Information om KTH&Co och hur du prenumererar på tidningen.

Håkan Soold

Innehållsansvarig:redaktion@kth.se
Tillhör: Om KTH
Senast ändrad: 2010-05-31