Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida
Tre personer i labbrockar tittar på och möter en modell av en motor.

Uppdragsutbildning för företag

KTH erbjuder både skräddarsydd och öppen uppdragsutbildning för arbetsgivare inom många olika ämnesområden såsom teknik, affärsutveckling och ledarskap. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med den kompetensutveckling och utbildning dina medarbetare behöver.

Kompetensutveckla dina medarbetare på KTH

Behöver du utbilda dina medarbetare? KTH erbjuder skräddarsydd forskningsbaserad utbildning inom teknik, affärsutveckling och operativt ledarskap för ditt företag eller organisation. Vi kan hjälpa dig utveckla ett mer kundorienterat affärsmannaskap och möta dagens och morgondagens utmaningar. Våra utbildningar vänder sig främst till dina kvalificerade medarbetare som behöver förstärka kompetensen inom specifik ämneskunskap eller tillämpad teknik.

För att på bästa sätt möta våra kunders utbildningsbehov genomför vi både skräddarsydda kundanpassade utbildningar och öppna utbildningar i form av kortare kurser och större program.

Uppdragsutbildning på KTH

KTH Leancentrum

KTH Leancentrum är ett kompetenscentrum för hållbar verksamhetsutveckling som erbjuder utbildningar, nätverk och kvalificerad coaching inom Lean affärsutveckling för näringslivet och offentlig sektor.

KTH Leancentrum

KTH Executive School

KTH erbjuder kurser speciellt anpassade att ubilda och utveckla chefer eller deltagare som finns på beslutsmässiga positioner i företag.

KTH Executive School

OpenLab

Openlab erbjuder kurser för yrkesverksamma som bygger på Design Thinking-metoden, som håller på att bli en industristandard för kreativ problemlösning över hela världen.

OpenLab

Kontakta oss om uppdragsutbildning

Här kan du som söker utbildning för medarbetare i ditt företag, din myndighet eller annan arbetsgivare få hjälp att matchas till rätt del av KTH. I flervalsmenyerna nedan hittar du områden fördelade per skola på KTH. Det är inte så många områden på varje skola så hittar du inte det du söker där du förväntade dig kan du enkelt titta på en annan skola. Är du osäker på vilket område du vill kontakta eller om du inte hittar ett område som motsvarar din fråga kan du ange det i den nedersta flervalsmenyn så hjälper vi dig att hamna rätt.

Fler kurser och utbildningar för kompetensutveckling

KTH erbjuder många möjligheter för dig att fördjupa eller bredda din kompetens och utveckla karriären, eller om du hellre vill satsa på något helt nytt.

Två personer som diskuterar och gestikulerar mot något i förgrunden

Fristående kurser

Avgiftsfria kurser inom många olika områden, perfekt för att utveckla karriären.

Fristående kurser

En person som skriver i ett anteckningsblock och har en laptop öppen bredvid.

Korta onlinekurser

Läs en onlinekurs på bara några timmar – helt kostnadsfritt.

Korta onlinekurser