Till innehåll på sidan

Skräddarsydd och öppen uppdragsutbildning för företag och individ

KTH erbjuder både skräddarsydd och öppen uppdragsutbildning inom många olika ämnesområden. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder och hur du kontaktar oss.

Studenter och lärare som diskuterar under en föreläsning.

Vi erbjuder skräddarsydd forskningsbaserad utbildning inom teknik, affärsutveckling och operativt ledarskap för företag och organisationer som syftar till att utveckla affärsmannaskapet och möta dagens och morgondagens utmaningar.

Utbildningarna vänder sig till kvalificerade medarbetare främst inom de företag och organisationer som vill förstärka kompetensen inom specifik ämneskunskap, tillämpad teknik och utveckla ett mer kundorienterat affärsmannaskap inom ramen för den egna teknikkontexten.

För att på bästa sätt möta våra kunders utbildningsbehov genomför vi både skräddarsydda kundanpassade utbildningar och öppna utbildningar i form av kortare kurser och större program.

Kontakta oss om uppdragsutbildning

Här kan du som söker utbildning för medarbetare i ditt företag, din myndighet eller annan arbetsgivare få hjälp att matchas till rätt del av KTH. I flervalsmenyerna nedan hittar du områden fördelade per skola på KTH. Det är inte så många områden på varje skola så hittar du inte det du söker där du förväntade dig kan du enkelt titta på en annan skola. Är du osäker på vilket område du vill kontakta eller om du inte hittar ett område som motsvarar din fråga kan du ange det i den nedersta flervalsmenyn så hjälper vi dig att hamna rätt.

AKTUELLT PÅ KTH

KTH Executive School

KTH erbjuder kurser speciellt anpassade att ubilda och utveckla chefer eller deltagare som finns på beslutsmässiga positioner i företag.

KTH Leancentrum

På KTH Leancentrum erbjuder vi uppdragsutbildningar, nätverk och kvalificerad coaching inom Lean affärsutveckling för både näringslivet och offentlig sektor.

OpenLab

Openlab erbjuder kurser för yrkesverksamma som bygger på Design Thinking-metoden, som håller på att bli en industristandard för kreativ problemlösning över hela världen.

Fler kurser och utbildningar inom kompetensutveckling

KTH erbjuder många möjligheter för dig att fördjupa eller bredda din kompetens, eller om du hellre vill satsa på något helt nytt. 

Studenter står framför en stor skärm som visar planeten Jupiter

Fristående kurser

Avgiftsfria kurser inom många olika områden, perfekt för att utveckla karriären.