Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Alumnföreningar

En alumnförening är en grupp alumner som samlas antingen geografiskt eller kring ett gemensamt intresse. KTH:s alumnföreningar erbjuder värdefulla möjligheter för alumner att nätverka och bygga relationer för att utveckla sin karriär. Alumnverksamheten på KTH stödjer föreningarna och hjälper gärna till att starta nya.

KTH Alumni

Nätverket KTH Alumni syftar till att skapa möjligheter för professionellt nätverkande för KTH-alumner. Gå med i alumnätverket  och KTH Alumni LinkedIn-gruppen . För dig som bor utanför Sverige finns det även internationella alumnnätverk .

Studentkårens alumnnätverk

Tekniska Högskolans Studentkår (THS) med tillhörande sektioner har olika alumnnätverk. Kontakta din tidigare THS-sektion vid intresse. Om du inte kan hitta kontaktinformation, hör av dig till alumni@kth.se

KTH-X

KTH-X är den största alumnföreningen vid KTH. De har sin bas i Stockholm och anordnar bland annat seminarier, studiebesök och föredrag. Ansök om medlemskap på deras hemsida KTH-X .

KTH Alumni Student Ambassadors 

Denna förening är för alumner som varit studentambassadörer eller bloggare. Ansök om medlemskap i Facebook-gruppen Alumni Student Ambassadors  och i LinkedIn-gruppen KTH Alumni Ambassadors .

Starta en förening

Alumnverksamheten hjälper gärna till om du som KTH-alumn vill starta en förening. Hör av dig till oss på alumni@kth.se