Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Exjobbsmässan på KTH

Varje år hittar över 40 företag studenter till sina exjobb på Exjobbsmässan. Här möter företag och forskargrupper KTH:s studenter för att presentera sina exjobbsmöjligheter inom elektroteknik och datavetenskap. Anmäl dig idag för att hitta marknadens skarpaste exjobbare!

En gång per termin anordnar KTH:s skola för elektroteknik och datavetenskap (EECS) en examensarbetsmässa där företag och forskningsgrupper kan presentera sina möjligheter till examensarbeten inom datavetenskap och elektroteknik. Träffa våra skarpa studenter som, tillsammans med dig, ser på gamla problem med nya ögon.

Exjobb på KTH

KTH Exjobbportal

I tillägg till Exjobbsmässan en gång per termin kan företag och forskargrupper annonsera exjobb i KTH:s exjobbsportal året om. Genom matchning kan våra skarpa studenter bidra till att lösa gamla problem med nya ögon.

KTH:s exjobbsportal

KTH:s studenter gör ett examensarbete i slutet av sin utbildning där de får en möjlighet att tillämpa sina kunskaper i praktiken.

Examensarbetet pågår under 10 till 20 veckor (15/30 hp) och handleds av KTH i samarbete med företag. Det kan påbörjas under både vår- och hösttermin. Det slutgiltiga godkännandet ligger hos en examinator på KTH.

I samband med detta anordnar vi en exjobbsmässa där företag och forskargrupper får presentera sina exjobbsmöjligheter.

Hur det går till på Exjobbmässan

  • Företag forskargrupper möter studenter på KTH:s campus i Kista (Electrum). 
  • Företagen har tillgång till en utställningsplats med bord.
  • Mässan är gratis.
  • Företagen och forskargrupperna tar emot studenterna vid sina utställningsplatser och presenterar sitt arbete och idéer till exjobb.

Anmälan

Anmäl ditt företag till Exjobbmässan 2024

Information för studenter

Är du student? Då är det bara att dyka upp!

Information för studenter

Kontakt

Mejla Kommunikationsenheten