Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Milena, Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Milena studerar Industriell teknik och hållbarhet 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Milena. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Milena, student på Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Kontakta Milena via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Milena berättar om sin tid på KTH

Hejsan! Mitt namn är Milena, jag är 21 år och kommer från Stockholm. Just nu läser jag mitt tredje år på civilingenjörsutbildningen inom Industriell teknik och hållbarhet.

Industriell teknik och hållbarhet är en mångsidig utbildning som utforskar teknologins och hållbarhetens framtida utveckling inom industrier. Genom samarbeten med företag såsom Scania och AstraZeneca får vi redan under utbildningen möjligheten att lösa verkliga problem de står inför.

Jag har alltid haft ett intresse för teknik och har alltid gillat att arbeta praktiskt, liksom se hur en lösning fungerar på riktigt och inte bara på papper. Det är detta intresse som väglett mig till att välja ingenjörsutbildningen men också på grund av de breda karriärmöjligheterna.

KTH var ett självklart val för mig tack vare sitt breda utbildningsinnehåll och genom att använda KTH:s jämförelseverktyg kunde jag välja utbildningar som bäst matchade mina intressen. Jag sökte ett antal utbildningar på KTH och kom in på mitt femte val. Trots att jag kom in på mitt femte val så blev det ändå det rätta valet för mig. Så våga testa något nytt även om det kan vara läskigt till en början.

Det bästa med att studera på KTH är den unika möjligheten att kombinera ett rikt studentliv med livet i huvudstaden. Trots att jag har bott i Stockholm hela min uppväxt upptäcker jag fortfarande nya stadsdelar vilket är charmen med en storstad.

Har du frågor om industriell teknik och hållbarhet är du mer än välkommen att höra av dig till mig!

Fråga Milena

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2024-02-27