Till innehåll på sidan

Milena, Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Milena studerar Industriell teknik och hållbarhet 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Milena. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Milena, student på Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Kontakta Milena via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Milena berättar om sin tid på KTH

Hejsan! Mitt namn är Milena, jag är 21 år och kommer från Stockholm. Just nu läser jag mitt tredje år på civilingenjörsutbildningen inom Industriell teknik och hållbarhet. Det som gör mitt program spännande är att jag får ta del av två campus under min utbildning, Campus Södertälje och KTH Campus.

Min utbildning är en mångsidig utbildning som utforskar teknologins och hållbarhetens framtida utveckling inom industrier. Genom samarbeten med företag som Scania och AstraZeneca får vi möjlighet att lösa verkliga problem de står inför.

Sen jag var liten har jag varit fascinerad av hur saker fungerar. Denna nyfikenhet följde mig till gymnasiet, där jag valde teknikprogrammet inom samhällsbyggnad. KTH var ett självklart val för mig inte minst för sitt breda utbildningsinnehåll men också för att jag är uppvuxen i Stockholm. Jag valde att söka till ingenjörsutbildningen på grund av de breda karriärmöjligheterna och mitt intresse för praktisk problemlösning, men var kluven vilken utbildning jag skulle välja. Tack vare KTH:s jämförelseverktyg kunde jag välja den utbildningen som bäst matchade mina intressen. Jag sökte ett antal utbildningar på KTH och kom in på mitt femte val. Det jag har lärt mig av min resa är att livet ibland tar oväntade riktningar, och genom att omfamna förändring kan man upptäcka nya möjligheter. Det är okej att inte veta allt, för det mesta löser sig på vägen. Så testa något nytt även om det inte var plan A.

Det bästa med att studera på KTH är den unika möjligheten att kombinera ett rikt studentliv med livet i huvudstaden. Trots att jag har bott i Stockholm hela min uppväxt upptäcker jag fortfarande nya stadsdelar vilket är charmen med en storstad.

Har du frågor om industriell teknik och hållbarhet är du mer än välkommen att höra av dig till mig!

Fråga Milena

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2023-10-31