Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Oliver, Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Oliver studerar Industriell teknik och hållbarhet 300 hp. Här berättar han om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Oliver. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Oliver, student på Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Kontakta Oliver via formuläret nedan. Han svarar gärna på dina frågor.

Oliver berättar om sin tid på KTH

Hej! Mitt namn är Oliver, jag är 21 år gammal och jag är född och uppvuxen i Stockholm. För närvarande går jag mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet inom Industriell teknik och hållbarhet på KTH.

Efter gymnasiet hade jag planerat att studera en master inom Datavetenskap i USA. Men på grund av coronapandemin stannade jag kvar i Sverige. Som tur var hade jag ansökt till utbildningar på KTH och blev antagen.

Innan jag började på KTH visste jag inte riktigt vad studentlivet innebar, men nu, efter två år, har jag varit engagerad som mottagningsansvarig och näringslivsansvarig på vår sektion. Det som jag verkligen uppskattar med studentlivet här är dess flexibilitet. Du kan delta i aktiviteter som intresserar dig, och det finns inget påtvingat "måste". Om du någon gång vill ta en paus från studentlivet finns hela Stockholm att utforska.

Programmet inom Industriell teknik och hållbarhet på KTH rustar dig med de färdigheter och perspektiv som behövs för att bli en effektiv problemlösare och öppnar upp för spännande karriärmöjligheter inom olika sektorer och branscher. Jag har verkligen uppskattat hur utbildningen har hjälpt mig att forma min framtid, och mitt mål är att kunna bidra till att lösa komplexa utmaningar och arbeta mot en mer hållbar framtid. Det är en resa som jag är glad över att vara en del av.

Fråga Oliver

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2024-03-01